Țuțu & Natanticu – Stand-up

Amfiteatrul Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu 61

26 august, ora 20:00

Participarea este permisa spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la acces (20 ron) dar si celor vaccinati, celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile. Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost, de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Friends and family discount
15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate
20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate

Dan Țuțu si Cosmin Natanticu, doi dintre cei mai fresh comedianti din Romania, se intalnesc pe scena Teatrului de Vara Mihai Eminescu pentru un spectacol de zile mari.
Dan Țuțu este un concurent finalist al emisiunii de divertisment iUmor, de la Antena 1. El s-a născut și a evoluat pe scena acestei emisiuni, iar cu fiecare apariție, a prins tot mai multă încredere în el. „Ce spun pe scenă e povestea vieţii mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni să râdă, chiar de când eram la grădiniţă. Părinţilor mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune poveşti, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la şcoală, improvizam mereu“, spunea Dan Ţuţu.
Proaspat intors de la filmarile show-ului Asia Express pentru Antena 1, Cosmin Natanticu a pregatit cele mai bune glume pentru unul din primele spectacole pe care le va sustine de la revenirea in tara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Meniu