O farsa de doi lei

Sala Gloria , București
Strada Bucovina 6, București
duminică, 20 noiembrie, ora 16:00

Spectacolul e regizat de Răzvan Oprea care semnează și traducerea și adaptarea textului lui Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie.

Trei cupluri, o casă de vacanță închiriată și tradiția unor vacanțe împreună, cool, burgheze și pline de istorii simpatice înseamnă o rețetă a unei prietenii frumoase. Cănd 2,20 euro sunt lăsați  pe o măsuță din casa de vacanță ca un test, dispariția lor miraculoasă generează un val de mărturisiri care le pune în pericol vacanța.

Spre surprinderea dar și amuzamentul spectatorilor, această sumă infimă face posibilă distrugerea unor prietenii, crearea de alianțe, activarea unor forme atroce de lăcomie și egoism.

Ceea ce se întâmplă îl va surprinde chiar și pe autorul farsei pentru ca ”dezastrul din cuplu”, băgat întotdeauna sub covor, reușește cumva să explodeze exact atunci când nu îți dorești ca ”rufele să fie spălate” alături de prieteni.

Publicul râde și își învață lecția într-o comedie scrisă de Marc Fayet care se joacă în Franța de foarte mulți ani cu foarte mare succes.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.

Regia: Răzvan Oprea
Distribuție: Paula Chirilă, Maria Obretin, Catalina Grama, Andrei Mateiu, Dragoș Huluba, Paul Ipate
Meniu