Niste oameni inteligenti – Sala Gloria

Evenimentul va respecta normele in vigoare la data acestuia.

WonderTheatre anunță premiera spectacolului Niște oameni inteligenți cu Leonid Doni, Ada Galeș, Paul Ipate, Alex Conovaru, Nicoleta Lefter.

Spectacolul – după piesa “Des Gens Intelligents”de Marc Fayet – este regizat de Laurențiu Rusescu care a tradus și adaptat și textul piesei.

Niște oameni inteligenți  este despre trei cupluri, David și Chloe, Thomas și Gina, Alexandre și Marina, pe care le leagă o prietenie de 15 ani, și care sunt față în față cu un divorț care le pune maxim la încercare legătura dintre ei și va da masura caracterului fiecaruia, dar și a prieteniei lor în general.

Ceea ce parea o despartire amiabilă, în interesul ambelor părți, se dovedeste a fi exact contrariul, ceea ce părea elegant, se transformă într-o luptă  între sexe,  ceea ce parea un exemplu de urmat, devine o catastrofă și sursa unor dezvaluiri în urma cărora nimeni nu va iesi neșifonat, la propriu.

Niște oameni inteligenți  este si o comedie feministă, care va mulțumi deplin doamnele din public.  Încă odata femeile se dovedesc mai puternice și mai inteligente decât barbații cu care iși impart viața. Spectacolul ar putea avea un motto care se adresează barbaților: “Nu încercați asta acasă.  S-ar putea sa vă ardeți.”

Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie, a scris o frumoasă poveste despre viața în doi și uzura ei. O comedie despre căsătorie scrisă cu umor, cu răsturnări de situație și cu un sentiment de gelozie. De văzut intr-o seară relaxantă cu prietenii.

Piesa a primit Premiul Moliere pentru cea mai bună comedie în Franța.

Laurențiu Rusescu este regizor și scenarist și este cunoscut publicului român pentru serialul Băieti Buni difuzat la Pro TV. El este și autorul scenariului serialului de succes Hackerville, difuzat de HBO.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.

Distributie – Ada Galeș, Nicoleta Lefter, Ilona Brezoianu, Paul Ipate, Leonid Doni, Alex Conovaru
Regizor – Laurențiu Rusescu
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Meniu