Niște oameni inteligenți

Sala Gloria , București
Strada Bucovina 6, București
sâmbătă, 12 noiembrie, ora 11:00
Leonid Doni, Ilona Brezoianu, Ada Galeș, Paul Ipate, Alex Conovaru si Nicoleta Lefter sunt Niște oameni inteligenți.
Spectacolul – după piesa “Des Gens Intelligents”de Marc Fayet – este regizat de Laurențiu Rusescu care a si tradus și adaptat textul piesei.

Niște oameni inteligenți  este povestea a trei cupluri pe care le leagă o prietenie de peste 15 ani dar care sunt puse in fața unui divorț. Acest eveniment pune la încercare legătura dintre ei și va da masura caracterului fiecaruia, dar și a prieteniei lor în general.

Ceea ce părea o desparțire amiabilă, în interesul ambelor părți, se dovedește a fi exact contrariul atunci când totul se transformă într-o luptă  între sexe.

Niște oameni inteligenți  este si o comedie feministă, care va mulțumi deplin doamnele din public.  Încă odata femeile se dovedesc mai puternice și mai inteligente decât barbații cu care iși impart viața. Spectacolul ar putea avea un motto special adresat barbaților: “Nu încercați asta acasă.  S-ar putea sa vă ardeți.”

Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie, a scris o frumoasă poveste despre viața în doi și uzura ei. O comedie despre căsătorie scrisă cu umor, cu răsturnări de situație și cu un sentiment de gelozie. De văzut intr-o seară relaxantă cu prietenii.

Piesa a primit Premiul Moliere pentru cea mai bună comedie în Franța.

Laurențiu Rusescu este regizor și scenarist și este cunoscut publicului român pentru serialul Băieti Buni difuzat la Pro TV. El este și co-autorul scenariului serialului de succes Hackerville, difuzat de HBO.

Meniu