Nikolaos Papadopoulos – Concert la Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Amfiteatrul Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu 61

9 iulie, ora 19:30

Nikolaos Papadopoulos, alături de band-ul său și de Ansamblul Nea Ellada, te va duce cu gândul la vacanțele frumoase și vremea însorită din Grecia.

Participarea este permisa spectatorilor vaccinati si ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.

Friends and family discount
15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate
20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate

Nikolaos este unul dintre cei mai apreciați artiști din genul său muzical atât în țara sa de origine, cât și în țara noastră. Bineînțeles, cele mai relevante dovezi în acest sens sunt reprezentate de colaborările multiple pe care le-a avut de-a lungul anulor cu artiști din Romania, dar și cu artiști greci.
Datorită energiei sale, dar și a vocii de excepție și a talentului, Nikolaos aduce oricărui show explozie și autenticitate. Fară îndoială, prezența sa va impresiona, iar atmosfera incendiară și amintirile frumoase vor fi greu de uitat!

 

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

 

Biletele la concertul susținut la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro și din rețeaua www.iabilet.ro/retea.

Meniu