Maia Morgenstern – Nu sunt eu

Amfiteatrul Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu 61

27 iulie, ora 20:00

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.
Participarea este permisa spectatorilor vaccinati si ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.Friends and family discount
15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate
20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate

„Nu sunt eu” este o întâlnire rară, de neratat, atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți, cărora le va rămâne în memorie multă vreme.

Este un one-woman show cu Maia Morgenstern, care aduce în fața publicului scrieri personale despre amintirile, trăirile și emoțiile ei.
Publicul descoperă omul din spatele cortinei: copilul, femeia, dar și actrița, prin acest sensibil, emoționant și comic spectacol cu și despre Maia Morgenstern.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Meniu