Cocktail – Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Teatru de Vara Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu 61

9 iunie, ora 19:30

Strălucitoare și surprinzătoare – Maia Morgenstern și Carmen Tănase – vă invită la Cocktail – o petrecere magică – menită să împlinească marele vis al protagonistelor: două femei frumoase, fermecătoare și pline de viață, decid să refuze rutina, să risipească umbrele și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare o nouă șansă la dragoste, cu convingerea că pentru iubire nu e niciodată prea târziu.

Flavia și Gianna – două prietene temperamentale, împart de câțiva ani același apartament, după separarea de foștii lor soți, dar nu au – în niciun caz și sub nicio formă – aceleași principii de viață. Resemnarea în urma despărțirii este doar o aparență bine întreținută de viața lor activă și plină de contraste comice: cel mai așteptat moment la job este sfârșitul programului, vacanțele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie, pentru ieșirea din rutină – spălatul vaselor, iar alcoolul nu este o soluție pentru nimic. Nevoia de iubire nu se compensează. Și totuși un cocktail… o privire….o întălnire… și viața se schimbă, totul se schimbă…. iar marea surpriză nu se va lăsa așteptată. Magic! Sigur va fi magic! Magic! Magic!!! Dar… consecințele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile. Va fi… magic???

COCKTAIL de Aldo Nicolaj, o comedie fabuloasă marca MAIA MORGENSTERN si CARMEN TĂNASE, cu Jawad MohammadCosmin PanaFlorina Gleznea si Viviana Gherasim!
Regia: Mariana Camarasan

Meniu