Cina de Adio

Distribuție:
Mihai Calin, Gheorghe Ifrim, Ecaterina Ladin

Regie:
Razvan Savescu

Costume:
Radu Mada

Scenografie:
Petre Talea

Recuzită:
Sorin Boncea

Următorul spectacol:
Joi, 20 august, ora 20:30 – Amfiteatrul Mihai Eminescu, București

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE
 • Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală).
 • Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 • Persoanele își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant care va fi pus la dispoziție de către organizator.
 • Fiecare bilet are alocat un pătrat în interiorul căruia este permis accesul a 2, 3 sau 4 persoane (după caz).
 • Ieșirea din zona alocată se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare / băutura din zonele special amenajate, deplasarea la toaletă, urgență medicală sau pentru părăsirea definitivă a zonei de eveniment.
 • Pentru a evita aglomerația în punctele de vânzare, o singură persoană din pătrat va efectua aprovizionarea pentru tot grupul.
 • În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minim 1,5m și vor purta mască (medicală sau nonmedicală).
REGULAMENT DE ACCES
 • Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de prevenție de 1,5 m între persoane.
 • Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment și va permite monitorizarea temperaturii.
 • Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală).
 • Persoanele care refuză dezinfectarea mâinilor sau monitorizarea temperaturii, cât și cele care înregistrează o temperatură mai mare de 37.3℃ nu vor avea acces în locație. În aceste cazuri, nu se returnează contravaloarea biletului de acces.
 • Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.
 • Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimbă și fiecare evoluează în felul lui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu prieteni cu care nu mai au nimic de împarțit.

Și pentru ca în oraș a apărut o modă interesanta, numită “cina de adio”, creată special pentru această situație delicată de niste minți “luminate”, se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.

Pe scurt, la o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nici o remușcare ca nu le mai răspunzi la telefon.

Însă alegându-l pe cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer, pentru acest ritual caraghios, nu realizează că lucrurile o pot lua complet razna. O seară plăcută în familie cu prietenii e pe cale să se se transforme într-o catastrofă domestică de de dimensiuni planetare și un comic irezistibil.

În stilul binecunoscut al autorilor Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, cei care ne-au încântat cu inteligenta comedie “Prenumele”, personajele noastre trebuie sa facă față unui șir de revelații devastatoare și dezvăluri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse până astăzi. Rezultatul este cel așteptat. Un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și cum să scapi de ei.

Meniu