Alexandra Ușurelu din nou la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” București

Amfiteatrul Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu 61

23 septembrie, ora 19:30

Participarea este permisa spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la acces (20 ron) dar si celor vaccinati, celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost, de catre personal autorizat.Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Friends and family discount
15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate
20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate

“Mai multă muzică decât marketing” este ideea după care Alexandra Ușurelu și-a condus până acum întreaga sa activitate, o idee puternică ce i-a adus un succes comercial absolut surprinzător. Începându-și cariera ca artist muzical pe scena Teatrului Odeon din București, ea a devenind în scurt timp de la lansarea albumului său de debut una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte și mii de plătitori de bilete anual.

Pe cel mai recent album de studio lansat, ”Fata care chiar există”, Alexandra abordează teme și subiecte cu greutate, toate având o poezie modernă ce transcende tematicile din muzica pop actuală, o poezie îmbrăcată cu sonorități fine, de muzică clasică, jazz clasic sau sonoritățile esențiale ale muzicii folk, readuse în actualitate și reinterpretate.

Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București a devenit în perioada pandemiei una dintre cele mai importante scene din București, o scenă pe care Alexandra Ușurelu a reușit să monteze ineditele sale producții de concert de dimensiune mare, fără constrângeri. Pe 23 septembrie 2021, de la ora 19:30, Alexandra Ușurelu revine pe scena teatrului de vară cu un nou concert special alături de band-ul său ce adună muzicieni remarcabili ai scenei de jazz sau ai orchestrelor naționale de prestigiu.

Într-o lume în viteză, în care toți cumpără în grabă de la hypermarket, Alexandra Ușurelu este de multe ori comparată cu ”magazinul acela special cu sute de soiuri de vin, pentru care călătorești seara până în partea cealaltă a orașului, știind că vei găsi cu siguranță ceva excelent pentru gustul tău” și își confirmă cu acest nou material discografic lansat poziția unică în piața muzicală românească.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Meniu